SUPPORTA sobna vrata - Proizvodni pogon
POZOVITE NAS
Mainbanner1
Mainbanner1
Mainbanner1

PROIZVODNI POGON

Proizvodnja SUPPORTA vrata se prostire na površini od 4.000m2, i čini je visoko automatizovan proizvodni proces.

Naša vrata se ne proizvode od gotovih elemenata, već se sirov materijal mašinski obrađuje do krajnjeg proizvoda. Prerada se kompletno vrši u proizvodnom pogonu na specijalizovanim kompjuterskim mašinama i CNC obradnim centrima uz stalni akcenat na obučene operatere i mlad mašinski park.

Proizvodnja i magacin gotovih proizvoda sa svojim kapacitetima omogućavaju najkraće rokove isporuke, nezavisno od količina koje se isporučuju.

Konstantno ulaganje u savremeni mašinski park i magacinske kapacitete, stalno unapređivanje proizvodnje, sertifikovanje proizvoda i procesa rada, praćenje trendova i temeljno poznavanje potreba kupaca, pružaju SUPPORTA sobnim vratima tržišnu prednost i omogućavaju konkurisanje na evropskom tržištu.

Velika pažnja se posvećuje društvenoj odgovornosti i zaštiti životne sredine, pri čemu se u okviru proizvodnog procesa vrši i tretman otpada proizvedenog tokom prerade materijala. Na ovaj način se u potpunosti zatvara proizvodna celina - od nabavke sirovih materijala u velikim dimenzijama do proizvodnje finih elemenata SUPPORTA sobnih vrata.