SUPPORTA Sobna vrata - Zašto SUPPORTA
POZOVITE NAS

ZAŠTO SUPPORTA?

SUPPORTA sobna vrata su proizvod posvećenosti i vere u vlastite sposobnosti. Istrajnost u idejama i kvalitetu koji mora biti onakav kakav bismo svi želeli u našim domovima, kreirali su poslovnu ideju i princip SUPPORTE. Energija mladog SUPPORTA kolektiva unosi entuzijazam u poslovanje i doprinosi lakoći saradnje. Otvorenost i iskrenost kako u prezentaciji proizvoda tako i u samom poslovanju postavili su za cilj zadovoljnog kupca koji potvrđuje svoje poverenje u SUPPORTA vrata. Svaki element i dekor vrata ima lični karakter i istrajno i pažljivo je odabran sa namerom da svaki kupac koji ima SUPPORTA vrata dobije funkcionalan a pri tom estetski detalj koji će godinama dodatno ukrašavati enterijer.

JEDINSTVENO LAKA SARADNJA

Od odabira proizvoda do isporuke i ugradnje, SUPPORTA je sa vama da odgovori na sva pitanja i pruži potpunu podršku. Pouzdani savetnici SUPPORTE će saslušati sve vaše potrebe i zahteve i predložiti najbolje rešenje. Svaki kupac je jedinstven, a SUPPORTA cilj je da vaše opremanje unutrašnjim vratima bude što jednostavnije iskustvo.

UNIKATAN PROIZVOD

Bilo da se odlučite za vrata iz naše serijske proizvodnje ili za vrata napravljena prema vašim potrebama, SUPPORTA vam nudi jedinstveni vizuelni doživljaj. Radeći sa italijanskim dizajnerima zadovoljena je težnja da i proizvodi iz serijske proizvodnje budu vizuelno jedinstveni. Tako će svaka vrata u prostoru, pa čak i ona koja nisu izrađena prema konkretnom zahtevu, imati svoj, izuzetan izgled.

NAŠA STRAST

Sobna vrata nisu samo proizvod koji posvećeno proizvodimo, već su naša strast. Snažna želja za unapređenjem i učenjem vode SUPPORTA tim ka novim idejama i rešenjima, proširivajući znanja i stvarajući vredno iskustvo.

JEDINSTVENI SERTIFIKATI KVALITETA

Posvećenim odabirom i stalnom kontrolom materijala i procesa proizvodnje, obezbeđuje se konstantnost u kvalitetu SUPPORTA vrata. Svi materijali koji se koriste u SUPPORTA proizvodnji su sa poznatim evropskim poreklom i svi pojedinačno poseduju potrebne sertifikate zavisno od vrste materijala i upotrebe. Proces proizvodnje svake nove kolekcije se završava tek po postignutim najvišim standardima kvaliteta pa je tako svaka kolekcija SUPPORTA vrata testirana na IMS-u i na institutu u Rosenheimu.

Preuzmite setrifikat (Srpski) | Preuzmite setrifikat (Engleski)

INOVACIJE ZA POTREBE KUPACA

Svaki dan višegodišnjeg iskustva SUPPORTA tima je usmeren ka inovacijama u cilju ispunjenja novih potreba i estetskih zahteva. Kontinuirane investicije u razvoj inovacija predstavljaju prednost koju kupac oseća kroz ugodnost i lakoću kupovine i korišćenja vrata.

VRATA KOJA BRINU O ŽIVOTNOJ SREDINI

Pored privlačnog dizajna, postojanosti kvaliteta i automatizovanog mašinskog proizvodnog pogona, SUPPORTA poseduje neodoljiv skup vrednosti i svoj proizvodni rast vrši na društveno odgovoran način. SUPPORTA razume bitnost očuvanja životne sredine i veruje u društvenu odgovornost koja polazi od svakog pojedinca. S toga ulaže u materijale koji dolaze isključivo iz obnovljivih izvora šuma, a proizvodni proces se obavlja poštovanjem strogih propisa održavanja i poštovanja okoline i zdravlja ljudi. Takođe, na kraju proizvodnog procesa, sav sakupljen otpad se prerađuje u pelet koji je laboratorijski ispitan i sertifikovano ispravan.

ORIGINALNI DIZAJN

SUPPORTA zadovoljava estetske zahteve dizajnera enterijera, kao linija vrata savremenih i provokativnih dekora i izuzetne završne obrade. Funkcionalna i elegantna, odgovaraju svim stambenim tipologijama i različitim stilovima unutrašnjeg uređenja, prateći savremene trendove uređenja prostora. Originalni, organski dizajn, na nenametljiv način dočarava prirodne strukture, a jedinstvene šare odaju utisak ručno rađenih vrata.

JEDINSTVENO BRZA ISPORUKA

Zahvaljujući velikom broju zaposlenih koji svakodnevno rade na usavršavanju proizvoda, kao i visokom stepenu organizacije, SUPPORTA sa svojim proizvodnim i magacinskim kapacitetima garantuje najkraće rokove – od uzimanja mera, proizvodnje vrata po meri, do isporuke na gradilište i ugradnje. Na taj način, pored kvaliteta proizvoda obezbeđen je i najviši nivo pratećih usluga.